Rimasi’s Jillz

Uit de combinatie Pixie x Jester is op 26 oktober 2018 Jillz geboren! Een fraai black tabby rosetted poesje met een hele warme kleur en een mooi contrast.

Jillz is, naast de reguliere testen, door middel van een echo getest op HCM en PKD met mooie waardes. Via de ouders is Jillz ook PKdef negatief.

Jillz is bij ons drie keer moeder geworden en zij was een fantastische moeder voor haar eigen kleintjes en die van andere poezen. Vanaf de eerste seconde wist zij wat ze moest doen met haar jongen, wat zij nodig hadden, hoe ze makkelijk om ze heen kon gaan liggen zonder ze te pletten… echt een geboren moedertje.
Zij vond het na haar tweede nestje op enig moment niet fijn meer om in de groep te moeten leven, het gaf haar veel stress en angst. Daarom woonde zij al een tijdje alleen bij ons in kantoor, maar alleen vond ze ook niet wat. Want ze vond andere katten wel leuk, maar niet zo veel…
Haar laatste nestje in 2022 bestond uit 1 kitten; Timo. Timo woont nog steeds als een castraat bij ons, want hij werd de beste maatjes met onze nieuwe kater Anton. En ok… hij was zo lief en gezellig… en toen is hij gebleven. Zo gaat dat soms ::))!

Jillz heeft bij ons in de buurt een geweldige gouden mand gevonden bij fantastische baasjes, een kattenvriendje en een hondenvriendje, waar zij helemaal op haar plekje is. Voor ons was het even slikken, maar voor Jillz is het heerlijk dat ze uit de groep is en zo stressvrij kan genieten.

Rimasi's Jillz speelt onder de tafel