De katten van Rimasi

In april 2012 kochten wij van Frans Voll van Cattery Kaloewha ons eerste fokpoesje, genaamd Kaloewha’s Magnificent Meepy of Rimasi. Een ontzettend lief en zachtaardig dametje, waar wij super blij mee zijn. Onze huis-tuin-en-keukenkatten Basje en Bokito hielden en houden haar gezelschap in huis.

We hoopten uit Meepy een mooie poesje te fokken om zo onze cattery uit te breiden en onze eigen lijn op te zetten. Maar de poesjes bleven uit… drie jaar achtereen.

Meepy heeft in 2015 een nestje gekregen dat bestond uit twee marbled katertjes. Daar zat een heel mooi sneeuwkatertje bij die we Jester genoemd hebben. Jester blijft bij ons als dekkater en zal hopelijk volgend jaar voor nieuw nageslacht gaan zorgen. Ook zijn broertje Mickey (Muis in de wandelgangen) blijft als huisdier en gezelschap voor Jester.

We moesten dus op zoek naar een of twee poesjes om onze cattery de gewenste uitbreiding te geven. Op een show in Baarn waar Jester mee deed in de babyklasse korthaar, zaten we naast Ed en Marja Mast van Cattery Armoracia. Zij hadden een prachtig poesje mee en tja… je raakt zo eens aan de praat en van het een kwam het ander… Sinds 12 november 2015 loopt Armoracia’s Pradesh hier rond in huis. Een enorme kroeldoos met heel veel energie! We genieten volop van deze prachtige dame!

Naast de katten, hebben wij twee honden in huis – Tosca en Keti.

Daarmee houdt ons dierenbestand niet op. We hebben paarden, ponies, kippen, duiven, vogels, schapen en een vijver en in ons kattenhotel verblijven natuurlijk ook gedurig een aantal katten. Een leven zonder dieren? Dat kunnen wij ons niet voorstellen! Het zou niets waard zijn.