Mardens Aston (dekkater)

Omdat wij inmiddels 3 dochters van Youp hadden aangehouden voor de toekomst, gingen wij op zoek naar een katertje erbij. En wat zijn wij blij met onze Mardens Aston (die al meteen de roepnaam Anton kreeg) van Paulien Brons – Stapelbroek van cattery Mardens!

Ik kende Paulien al, omdat zij voor ze begon met fokken bij onze cattery op bezoek was geweest om zich te oriënteren in het ras Bengaal en het fokken hiervan. En ik kende haar katten al, omdat die bij mij in het hotel hebben gelogeerd. Dus toen wij al wat links en rechts aan het kijken waren op internet, bedacht ik mij ineens dat Paulien een nestje had. En toen ging het vrij snel, want daar zat een wel heel leuk ventje bij!

Wat zijn wij blij met onze grote knuffelbeer! En met zijn mooie rozetten en prachtige warmbruine kleur is het ook nog eens een plaatje om te zien. Anton is geboren op 30 mei 2022 en als hij één jaar oud is, zal hij zijn testen / screenings krijgen.

Op 25 mei 2023 heeft hij zijn eerste screenings op HCM en PKD gekregen en hij had prachtige waarden. Via zijn ouders is hij PRA-b negatief en PKDef negatief.

Anton als kitten