Nestje 2015 (Meepy)

Het nestje 2015 was er één van uitdagingen en veel slapeloze nachten. Ik heb er een aparte blog over geschreven. Maar het eindresultaat van alle noeste arbeid van ondergetekende en mama Meepy treft u hieronder aan: 2 fraaie sheeted marble katertjes! Ze blijven beide hier wonen.

Hieronder ziet u Rimasi’s Jester. Jester is een seal lynx sheeted marble en hij blijft hier om wellicht – als alle testen uitwijzen dat hij 100% gezond is – voor nieuw nageslacht te gaan zorgen! Het is een fraai katertje, echt zijdezacht met heel veel glitter, een heel mooi koppie met kleine oortjes, mooie blauwe ogen, fraaie snorhaarkussentjes en een krachtig kinnetje. Aan het andere eind bevindt zich een mooie, donkere staart en daar tussenin een slank en gespierd lijfje in een bijzondere kleur! Hij komt van zowel vaders als moederskant uit een lijn met veel rosetted Bengalen, dus die zal hij ook door kunnen geven aan zijn kinderen.

Jesterklein

Rimasi’s Mickey, de black tabby sheeted marble, blijft hier als huisdier/castraat en maatje voor zijn broer Jester.

Mickeyklein

En tja… dan hebben we ook dit jaar weer geen poesje mogen fokken. Acht kittens, acht katers. Hoe verzin je het? Maar Jester blijft nu en zal de lijn van Meepy voortzetten. Naast Meepy gaan we op zoek naar een nieuw fokpoesje.

*-*-*

Op donderdag 30 april 2015 is Magnificent Meepy voor een aantal dagen uit logeren gegaan bij Cattery Foxone in Keulen, Duitsland. Ze kon het direct heel goed vinden met World Champion Foxone’s John Wayne. Wat een mooie, lieve en charmante kater! Een heerlijke kroeldoos die iedereen direct om zijn gouden pootjes wist te winden – inclusief Meepy.

John Wayne heeft een fantastische kop met prachtige kleine oortjes, een zijdezachte pels met veel goudglitter, een mooie warme kleur en kleine rozetten die in een mooie flow over zijn gespierde lijf lopen. Tel daarbij zijn gouden karakter op en u snapt waarom wij met spanning uitkijken naar dit nestje, dat begin juli 2015 geboren moet gaan worden.

Beide ouders zijn getest op HCM, PKD, PKdef, Fiv en Felv.

MeepyxJohnWayneklein